İSTANBUL / ÜMRANİYE - İstanbul Ticaret Odası İlkokulu

Kas

Emekleri ödenemez olan öğretmenlerimizin "Öğretmenler Gününü" tebrik ediyoruz. 24 Kasım´da başöğretmen ünvanı alan Mustafa Kemal Atatürk´ü ve tüm şehit öğretmenlerimizi saygı ile anıyoruz..

Kas

3. Sınıf öğrencilerimizle, son günlerinde ATA´mıza ev sahipliği yapan Dolmabahçe Sarayını ve Denizcilik Müzesi´ni gezdik.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ü her geçen yıl daha fazla özlüyoruz. İlkelerine bağlılığımız daha da artıyor. Evet, yine  bir 10 Kasım günü ATA´mızı saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz..

Kas

Cumhuriyetimizin 95. yılını coşkulu bir şekilde kutladık.

Nis

"Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamında okulumuz öğretmenlerinin önderliğinde öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler ve sağlıklı beslenme üzerine bir çok çalışma yapmışlardır. Yapılan çalışmalara ait bazı fotoğraflar çekilmiştir.

Nis

Okul öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz gezide Emirgan´daki Lale Festivalinin eşsiz güzelliğine tanık olduk. Eğlenceli, güzel bir günü geride bıraktık.

Mrt

Öğrencilerimiz, Murat BOZAN öğretmenimizin önderliğinde katıldıkları İFET Çocuk Oyunlarında okulumuzu başarı ile temsil ettiler. Yarışmalarda okulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutluyor, emekleri için teşekkşür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. yılını kutladık. Bugüne ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz..

Programın hazırlanmasında emeği geçen Sosyal Bilgiler Öğretmeni Abdulkadir GÜNAY başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı´mızın kabulünün 97. yılını okulumuz konferans salonunda yapılan tören ile kutladık. Bu vesile ile aziz şairimiz Mehmet Akif ERSOY´u birkez daha saygı ve rahmet ile anıyoruz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Burcu GÜZEL başta olmak üzere katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

06.03.2018 Tarihinde gerçekleştirdiğimiz Kidzinia gezisinde öğrencilerimiz hem gönüllerince eğlendi hem de farklı mesleklerle ilgili bilgileri yaparak yaşayarak öğrendi.

Kas

2-B Sınıf öğretmenimiz Tuba ÖZDİL ÇILGIN ve öğrencilerimiz "Geri Dönüşüm" projeleri ile "Eğitimde İyi Örneklere" adaylar.. Bu başarılı çalışma için okulumuz adına başta öğretmenimiz olmak üzere öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ümraniye Belediyesi eğitim uzmanı tarafından okulumuz öğrencilerine geri dönüşümün önemi ve çevre bilinci içerikli seminer gerçekleştirildi.